Συνταγές της Γιαγιάς



Υλικά:

- λάδι για τηγάνισμα
- αλεύρι
- αλάτι
- 1 κιλό μελιτζάνες


Εκτέλεση:

-Πλένουμε και καθαρίζουμε τις μελιτζάνες και τις βάζουμε στο νερό να σταθούν. Ξεπλένουμε με μπόλικο νερό για να ξεπικρίσουν.

-Τις κόβουμε όσο λεπτές θέλουμε

-Τις βουτάμε σε ένα μπολ με αλεύρι 

-Βάζουμε στο τηγάνι το λάδι να κάψει σε μέτρια φωτιά 

-Τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα 



πηγή φωτογραφίας:
article.wn.com

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ