Υλικά:
- 2 φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι
- 3 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 1 πρέζα αλάτι
- 4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
- 1 1/2 του φλιτζανιού του τσαγιού γάλα
- 3 αυγά (χωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια)
- 1/4 του φλιτζανιού του τσαγιού βούτυρο λιωμένο
Εκτέλεση:
- Ανακατεύουμε όλα τα στερεά μαζί και τα υγρά μαζί και στο τέλος τα ανακατεύουμε όλα μαζί
- Στο τέλος ρίχνουμε τα ασπράδια και ανακατεύουμε ξανά.
- Ψήνουμε σε βαφλιέρα.