Υλικά:
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1/2 φλιτζάνι λάδι
- 4 φρέσκες ντομάτες
- 1/2 πακέτο πλιγούρι
- αλάτι και πιπέρι
- 1 κοτόπουλο
- 3 φλιτζάνια νερό
Εκτέλεση:
-Αλατοπιπερώνουμε την κότα και την κόβουμε σε κομμάτια. Περνάμε την ντομάτα από τον τρίφτη.
-Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το λάδι και τσιγαρίζουμε τα κρεμμυδάκια.
-Προσθέτουμε την κότα και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να ροδίσει
-Ρίχνουμε την ντομάτα, αλάτι πιπέρι και 1 φλιτζάνι νερό. Αφήνουμε το φαγητό μας να ψηθεί.
-Αφού ψηθεί το βάζουμε σε ένα ταψάκι. Ρίχνουμε 2 φλιτζάνια νερό και το πλιγούρι και ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να αρχίσει να βράσει η σάλτσα και να ψηθεί το πλιγούρι μας.
- Ανακατεύουμε που και που για να μην μας κολλήσει.