Υλικά:
- 1 κιλό μοσχάρι
- 2 καρότα περασμένα στον τρίφτη
- 2 φλιτζάνια ρύζι
- 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- ελαιόλαδο
- 4 φλιτζάνια ζωμό από το κρέας που θα βράσει
- αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Εκτέλεση:
- Βράζουμε το κρέας σε μια κατσαρόλα μέχρι να μαλακώσει αρκετά.
- Σε μια άλλη κατσαρόλα βάζουμε λίγο ελαιόλαδο να κάψει και προσθέτουμε το κρεμμύδι και το ρύζι για να τα τσιγαρίσουμε λίγο.
- Κατόπιν προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα καρότα και τα 4 φλιτζάνια ζωμό από το μοσχάρι που βράσαμε.
- Αφήνουμε το φαγητό μας να σιγοβράσει καλά, ρίχνοντας το αλάτι, μέχρι να φύγει όλο το νερό.
- Τέλος, προσθέτουμε το πιπέρι και τη ρίγανη και πριν κλείσουμε την κατσαρόλα τη σκεπάζουμε με μία πετσέτα.
- Κλείνουμε το καπάκι της κατσαρόλας και μετά από λίγο είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε.