Υλικά:
- 1 τετράγωνο βιτάμ
- 2 φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη
- 1 φλιτζάνι ζεστό νερό
- 1 φλιτζάνι κακάο όχι πολύ γεμάτο
- ξύσμα πορτοκαλιού
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι
- 2 βανίλιες
- 3 αυγά χτυπημένα
- 1 μπέκιν
προαιρετικά!
- 1 συσκευασία τριμμένα μπισκότα σοκολάτας γεμιστά (χωρίς τη γέμιση)
- 2 βανίλιες
- 3 αυγά χτυπημένα
- 1 μπέκιν
προαιρετικά!
- 1 συσκευασία τριμμένα μπισκότα σοκολάτας γεμιστά (χωρίς τη γέμιση)
Εκτέλεση:
- Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και προσθέτουμε τη ζάχαρη σιγά σιγά ανακατεύοντας συνεχώς με το σύρμα, το ζεστό νερό και το κακάο σιγά σιγά.
- Αφού λιώσουν καλά τα υλικά αφαιρούμε από τη φωτιά και παίρνουμε μία γεμάτη κούπα από το μείγμα και την κρατάμε στην άκρη.
- Ξαναβάζουμε την κατσαρόλα στη φωτιά και προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι ανακατεύοντας συνεχώς με το σύρμα, το αλεύρι, τις βανίλιες , τα αυγά χτυπημένα, το μπέκιν, το ξύσμα πορτοκαλιού και το τριμμένο μπισκότο.