Υλικά:
-200 γραμμάρια βούτυρο
- 2 κούπες ζάχαρη
- 4 αυγά
- 1 κούπα γάλα χλιαρό
- 1 βανίλια
- 1 μπέικιν
- 3 κούπες αλεύρι
- ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- χυμό από μισό πορτοκάλι
Εκτέλεση:
- Χτυπάμε όλα τα υλικά μας με το μίξερ μέχρι η ζύμη μας να είναι αφράτη.
- Αν η ζύμη είναι πολύ υγρή προσθέτουμε λίγο ακόμα αλεύρι μέχρι να στέκεται.
- Ρίχνουμε τη ζύμη σε μια βουτυρωμένη φόρμα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά περίπου.