Συνταγές της Γιαγιάς




Υλικά:

- 4-5 φέτες μπαγιάτικο ψωμί
- 2 αυγά
- λίγο γάλα
- λάδι για τηγάνισμα
- μέλι ή ζάχαρη


Εκτέλεση:

-Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ με το γάλα και βουτάμε μέσα το ψωμί να βραχεί καλά.

- Τηγανίζουμε τις αυγόφετες για λίγη ώρα σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δυο πλευρές.

-Σερβίρουμε πριν κρυώσουν με μέλι ή ζάχαρη.

- Για πιο περίεργες γεύσεις δοκιμάστε να αλείψετε μέλι πάνω στις αυγόφετες και απολαύστε μαζί με 1 φέτα τυράκι...



Τα βήματα σε φωτογραφίες:
























































Αφήστε το σχόλιο σας εδώ