- 4-5 φέτες μπαγιάτικο ψωμί
- 2 αυγά
- λίγο γάλα
- λάδι για τηγάνισμα
- μέλι ή ζάχαρη
Εκτέλεση:
-Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ με το γάλα και βουτάμε μέσα το ψωμί να βραχεί καλά.
- Τηγανίζουμε τις αυγόφετες για λίγη ώρα σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δυο πλευρές.
-Σερβίρουμε πριν κρυώσουν με μέλι ή ζάχαρη.
- Για πιο περίεργες γεύσεις δοκιμάστε να αλείψετε μέλι πάνω στις αυγόφετες και απολαύστε μαζί με 1 φέτα τυράκι...