Υλικά:
- 3 αυγά χτυπημένα
- 4 ντομάτες ψιλοκομμένες
- 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 1 πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1 πιπεριά κόκκινη
- λίγο λάδι
-αλάτι και πιπέρι
- ρίγανη
- ρίγανη
Εκτέλεση:
- Πλένουμε τα λαχανικά μας. Τρίβουμε τις ντομάτες στον τρίφτη και ψιλοκόβουμε τις πιπεριές.
- Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα κατσαρολάκι και ρίχνουμε τις πιπεριές και το κρεμμύδι να τσιγαριστούν.
- Έπειτα, ρίχνουμε και την ντομάτα.
- Έπειτα, ρίχνουμε και την ντομάτα.
- Αφού βράσει καλά η ντομάτα χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα.
- Ανακατεύουμε και μετά από 2 λεπτά η στραπατσάδα μας είναι έτοιμη για να τη σερβίρουμε ζεστή.