Συνταγές της Γιαγιάς






Υλικά:

- 2 κρεμμύδια μέτρια ψιλοκομμένα
- 1 1/2 κιλό πατάτες
- 1 κούπα κασέρι τριμμένο
- αλεύρι για το τηγάνισμα
- 2 αυγά
- αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
- λάδι για τηγάνισμα


Εκτέλεση:

-Βράζουμε τις πατάτες τις λιώνουμε και τις αφήνουμε να κρυώσουν.

-Χτυπάμε τα αυγά. 

-Σε ένα μπώλ βάζουμε τον πουρέ, τα κρεμμύδια, το αλάτι, την ρίγανη, το πιπέρι, το κασέρι και τα αυγά. 

-Ανακατεύουμε πολύ καλά και δημιουργούμε μία ζύμη για να πλάσουμε τους κεφτέδες. 

-Τους κυλάμε στο αλεύρι. 

-Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.



Πηγή φωτογραφίας:
foodspotting.com


Αφήστε το σχόλιο σας εδώ