Υλικά:
- 2 κρεμμύδια μέτρια ψιλοκομμένα
- 1 1/2 κιλό πατάτες
- 1 κούπα κασέρι τριμμένο
- αλεύρι για το τηγάνισμα
- 2 αυγά
- αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
- λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση:
-Βράζουμε τις πατάτες τις λιώνουμε και τις αφήνουμε να κρυώσουν.
-Χτυπάμε τα αυγά.
-Σε ένα μπώλ βάζουμε τον πουρέ, τα κρεμμύδια, το αλάτι, την ρίγανη, το πιπέρι, το κασέρι και τα αυγά.
-Ανακατεύουμε πολύ καλά και δημιουργούμε μία ζύμη για να πλάσουμε τους κεφτέδες.
-Τους κυλάμε στο αλεύρι.
-Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.
Πηγή φωτογραφίας:
foodspotting.com