Υλικά:
- 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ρύζι γλασέ
- 2 κουταλιές σούπας κορν φλάουρ διαλυμένο σε 1/3 ποτήρι νερό
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη
- 1 lt γάλα
- κανέλα για πασπάλισμα
Εκτέλεση:
- Βράζουμε το γάλα.
- Μόλις βράσει το γάλα ρίχνουμε το ρύζι (ωμό αφού το έχουμε πλύνει λίγο) και τη ζάχαρη.
- Το ρύζι μας πρέπει να βράσει μέσα στο γάλα, χρησιμοποιούμε το γάλα αντί για νερό.
- Μόλις είναι έτοιμο το ρύζι ρίχνουμε το κορν φλάουρ που το έχουμε διαλύσει σε λίγο νεράκι.
- Όταν πάρει δύο βράσεις και αρχίσει να πήζει, το ρυζόγαλο είναι έτοιμο να μπει στα κουπάκια.