Υλικά:
για τη βάση:
- 500 γραμμάρια αλεύρι
- 1 μικρό γιαουρτάκι
- 2 φλιτζάνια του καφέ σπορέλαιο
επιπλέον:
- 2 φλυτζάνια του τσαγιού φέτα
- 2 αβγά
- λίγο γάλα
- λίγο γάλα
- Ανακατεύουμε τα υλικά για τη βάση και ζυμώνουμε με το χέρι.
- Στρώνουμε τη βάση σε λεπτό στρώμα σε ένα ταψί.
- Από πάνω στρώνουμε τη φέτα.
- Χτυπάμε τα αβγά με λίγο γάλα και τα ρίχνουμε στο ταψί.
- Βάζουμε την τυρόπιτα στο φούρνο στους 180 βαθμούς με αέρα μέχρι να ροδίσει.