- 1 κουταλιά ελαιόλαδο
- 2 χούφτες καλαμπόκι για ένα μεσαίο κατσαρολάκι
- Αλάτι όσο θέλουμε
Εκτέλεση:
- Βάζουμε σε μια κατσαρόλα μεσαία το λαδί και ανοίγουμε το μάτι της κουζίνας στο 3-4.
- Παίρνουμε το καλαμπόκι, το ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το λάδι και κλείνουμε το καπάκι.
- Αφήνουμε να γίνουν τα ποπ-κορν και όταν αρχίσουν να ακούγονται ότι σκάνε κλείνουμε το μάτι.
- Μόλις σταματήσουν να σκάνε είναι έτοιμα τα ποπ-κορν και ρίχνουμε όσο αλάτι θέλουμε.