Υλικά:
-5 κριθαλοκούλουρα
- 2 με 3 ντομάτες
- 220 γραμμάρια φέτα
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- αλάτι
- ρίγανη
- μερικές ελιές
Εκτέλεση:
- Σε ένα μπωλ τρίβουμε τις τομάτες στο χοντρό τρίφτη.
- Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και ρίγανη. Ραντίζουμε τα κριθαλοκούλουρα με ελαιόλαδο και από πάνω βάζουμε την τριμμένη ντομάτα.
- Τρίβουμε τη φέτα και τη τοποθετούμε πάνω από τη ντομάτα ραντίζοντάς την με ελαιόλαδο, αλάτι και ρίγανη. Γαρνίρουμε με ελιές.