Συνταγές της Γιαγιάς




Υλικά:

-5 κριθαλοκούλουρα 
- 2 με 3 ντομάτες 
- 220 γραμμάρια φέτα 
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 
- αλάτι 
- ρίγανη 
- μερικές ελιές


Εκτέλεση:

- Σε ένα μπωλ τρίβουμε τις τομάτες στο χοντρό τρίφτη. 

- Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και ρίγανη. Ραντίζουμε τα κριθαλοκούλουρα με ελαιόλαδο και από πάνω βάζουμε την τριμμένη ντομάτα. 

- Τρίβουμε τη φέτα και τη τοποθετούμε πάνω από τη ντομάτα ραντίζοντάς την με ελαιόλαδο, αλάτι και ρίγανη. Γαρνίρουμε με ελιές. 

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ