Υλικά:
- 400 γραμμάρια σοκολάτα
- 1 κούπα βούτυρο
- 8 κουταλιές της σούπας μέλι
- 1/2 κούπας κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση:
- Ψιλοκόβουμε τη σοκολάτα. Τη βάζουμε σε μέτρια φωτιά στην κατσαρόλα να λιώσει, προσθέτουμε το βούτυρο το μέλι και την κρέμα γάλακτος.
- Αφήνουμε τα υλικά να λιώσουν ενταλώς, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Όταν λιώσουν αποσύρουμε από τη φωτιά.
- Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει. Το βάζουμε σε γυάλινα βάζα και το διατηρούμε στο ψυγείο.