Συνταγές της Γιαγιάς




Υλικά:

- ρίγανη
- 1 λεμόνι
- 1/2 φλιτζάνι λάδι
- 1 κιλό γαύρους
- αλάτι, πιπέρι


Εκτέλεση:

-Αφαιρούμε τα κεφάλια από τους γαύρους 

-Τους πλένουμε καλά και τους στραγγίζουμε.

-Βάζουμε τα ψάρια σε ένα ταψάκι ή στη γάστρα

-Αλατοπιπερώνουμε

-Προσθέτουμε τη ρίγανη, τον χυμό του λεμονιού και το λάδι 

-Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ