Υλικά:
- 1 κιλό μακαρόνια
- 2 κόκκινες πιπεριές
- 2 πράσινες πιπεριές
- 2 καρότα
- 7 ή 8 ελιές καθαρισμένες χωρίς το κουκούτσι
- 1 φρέσκια ντομάτα
- χυμό ντομάτας
- αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
- στη μύτη κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
- λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
-Βράζετε τα μακαρόνια και τα αφήνετε να στραγγίσουν
-Πλένετε πολύ καλά όλα τα λαχανικά και τα ψιλοκόβετε
-Σε ένα άλλο κατσαρολάκι ετοιμάζετε τη σάλτσα. Ρίχνετε λίγο λάδι και όλα τα λαχανικά.
-Αφήνετε τα λαχανικά με κλειστό το καπάκι της κατσαρόλας να αχνίσουν για 10'-15'.
-Αφού τσιγαριστούν καλά ρίχνετε τη σάλτσα ντομάτας και αφήνετε τη σάλτσα να δέσει.
Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!!!

