Συνταγές της Γιαγιάς



Να και μια συνταγή της μαμάς!!

Υλικά

- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 1 εβαπορέ γάλα
- 1 μόρφατ
- 2 βανίλιες
- 200 γραμμάρια αμυγδαλόψιχα ή 200 γραμμάρια σταγόνες σοκολάτας
- κερασάκια γλασέ ψιλοκομμένα ή ολόκληρα προαιρετικά


Εκτέλεση:




- Κατόπιν τα ξαναχτυπάμε για λίγη ώρα και προσθέτουμε είτε τη σοκολάτα είτε τα κερασάκια είτε την αμυγδαλόψιχα!

-  Βάζουμε και πάλι το παγωτό στην κατάψυξη για μία νύχτα!!


Γρήγορο έτσι;

Καλή σας επιτυχία!!

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ